Hengstenshow
 
 
Ieder jaar organiseren wij een hengstenshow. Vroeger was dat op 30 april, Koninginnedag, maar vanaf 2014 op 27 april, Koningsdag.
Tijdens de show willen wij u graag onze hengsten en hun nakomelingen laten zien in een gevarieerd programma, waarvoor wij elk jaar een thema bedenken.
Ook kunt u genieten van leuke stands en er is altijd wel wat leuks voor de kinderen.
Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Iedereen is welkom, of u nu wel of geen klant bent en of u nu wel of geen paarden hebt. 
 
Dus bent u nog niet uit de hengstenkeuze voor uw merrie, vindt u een show met paarden leuk of wilt u gewoon lekker een middagje genieten in een ongedwongen sfeer, breng dan een bezoekje aan onze show.
 
Toegang is gratis.
 
 
Hengstenshow 2018
 
 
 

 
 
 
 

Hengstenshow 2016
 
Ook dit jaar was de show weer zeer geslaagd. Vanwege het slechte weer moesten we dit jaar naar binnen en met wat improvisatie is dit super geslaagd.
De Friese dekhengsten Abe 346, Aan 416, Reinder 452, Jense 432, Maeije 440 en Sake 449 waren aanwezig, de KWPN hengsten Junior STV en Sam R, de Hackney hengst Stjerreljocht Suprise, de Barock Pinto hengst King Boszorg, IHW-hengst Dictus V, EASP-hengst Golden Wonder KMK, AES-hengst Camaro BTL en natuurlijk was ook onze klein Titi Badulaah van de partij.
Daarnaast werden er een groot aantal nakomelingen getoond en een aantal showblokjes rond het thema van dit jaar: Fantasie.
De leuke stands,  het gezelligheidsterras en natuurlijk het enthousiaste publiek maakten het compleet.
 
Ook was Tjibbe live te horen op Omrop Fryslân Radio tijdens de show.
 
Op onderstaande link klikken en even naar beneden scrollen om het interview te beluisteren
 
 
 
Een impressie van voorgaande jaren:
 
Hengstenshow 2013